Радост за Северозапада! Отвориха басейна на хотелски комплекс "Ариел" в Мездра /снимки/

Радост за Северозапада! Отвориха басейна на хотелски комплекс "Ариел" в Мездра /снимки/ Заработи още едно бижу в хотелски комплекс "Ариел" в Мездра, научи агенция BulNews.
От днес басейнът вече е отворен и за външни посетители и очаква своите гости. Заедно с него работа започва и Green барът в комплекса, от чиито предложения събиращите тен могат да се освежат, за да бъде престоят им максимално приятен. 
"Направили сме така, че басейнът да се използва не само от гости на хотела, но и от външни посетители, като сме предвидили достатъчно места", каза собственикът Тони Йорданов. 
Входът за външни посетители е 10 лв., като цената включва шезлонг и чадър.
Освен с размерите си, съоръжението впечатлява с редица стъклени отвори, разположени по цялата му дължина. Те подсигуряват уникално преживяване, като позволяват двустранна гледка към и от различните части на хотелския комплекс. От чистата вода, приятната атмосфера и свежите предложения на летния бар могат да се възползват и родители, тъй като има и детски басейн за малчуганите. 
Гледката към планината и просторната плажна зона на покрива на хотела ще се погрижат за Вашето незабравимо лятно преживяване. 

 
14.06.2021, 08:40 часа
13761 1
Коментари

q

14.06.2021, 19:17 часа
и ся целио северозапад ша са юрне на баня
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha