Бойко Борисов дал 1 000 000 лв. на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган

Бойко Борисов дал 1 000 000 лв. на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган Бойко Борисов лъсна в мерзки задкулисни игри с лидера на „Демократична България” Христо Иванов, разкри източник на Narod.bg.
Оказа се, че Мутрата е дал седемцифрена сума на „демократа”, за да направи демонстративно акциите в парк „Росенец” през морския сарай на Ахмед Доган. Най-малката сума от седем цифри е 1 000 000 лева…
Бойко Борисов прежалил няколко пачки от чекмеджето, които дал на Христо Иванов, за да се измести поне малко общественият фокус, който миналото лято бе изцяло прицелен в неговата спалня, пълна с евро по 500, кюлчета злато, марково уиски и цяла рота любовници, които влязоха под общ знаменател като Мата Хари.
Затова и акцията на ДБ с атаката над сарая на Ахмед Доган получи такава медийна подкрепа – по инструкции на Баце камерите следяха всяка стъпка на Христо Иванов, който всички помним, че беше министър на правосъдието в предишното правителство на ГЕРБ.
Точно в този момент Бойко беше минал на тежки успокоителни заради гръмовния скандал със снимките от спалнята, който повлече управляващата партия към дъното. Тогава комбинаторът от СИК спретна тази димка с акциите срещу Доган, в която главна роля изигра Христо Иванов срещу колосалния рушвет от 1 милион лева, за да свали малко напражението, което заплашваше да срине от раз него и мафиотската му партия.
22.06.2021, 09:49 часа
2231 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha