Калин Каменов връчи дипломите на лауреати от Математическата гимназия във Враца /снимки/

Калин Каменов връчи дипломите на лауреати от Математическата гимназия във Враца /снимки/ На тържествена церемония, 151 възпитаници на ППМГ “Акад. Иван Ценов” във Враца получиха дипломите си за успешно завършено средно образование. 
Кметът Калин Каменов призова зрелостниците да носят града в сърцето си.
“Знам колко много обичате родния си град и съм сигурен, че след като завършите висшето си образование, ще се върнете отново тук. Враца има нужда от млади, инициативни и отговорни хора като вас. Бъдете здрави, продължавайте да трупате знания и работете за нашия общ дом”, каза още Каменов и връчи почетни плакети на най-изявените ученици.
Директорът на гимназията - Татяна Василева пожела на абитуриентите сили и успешна реализация.
“Времето, в което живеем, ви накара да пораснете по-бързо и да поемете в ръцете си своето бъдеще. И вие се справихте! За това говорят резултатите на Випуск 2021. Високите ви постижения на националните олимпиади и състезания, както и резултатите на ДЗИ ни дават основание да мислим, че ние - всички, сме си свършили добре работата”, добави още Василева. 
С отлична диплома завършват общо 77 зрелостници, а голяма част от възпитаниците вече са приети във висше учебно заведение. 
На събитието присъстваха още представители на училищното настоятелство, педагогическият колектив, ученици и родители.
22.06.2021, 14:38 часа
1437 3
Коментари

7878

22.06.2021, 19:55 часа
Калинчо мамин палачинката се обръща ще има голямо ръгане.

СОУ "Н. Войводов"

22.06.2021, 16:58 часа
Тоя кмет обикаля само поставени от него Директори по училищата да иде и в "Иван Вазов" да бърше сълзите на Директорката, голям катил е.

мутри вън

22.06.2021, 14:48 часа
Калинееееееееееееееее и СОУ " Христо Ботев" има отлични резултати и отлични ученици ама ти там не ходиш защото Директора не е гербаджия и ремонти не им правиш но и за теб ще дойде Видов ден.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha