От последните минути! Моторист се вряза в "Ауди" на възлов булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Моторист се вряза в "Ауди" на възлов булевард във Враца /снимки/ Моторист и "Ауди" са катастрофирали на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, на около 100 метра след подлеза на бул. "Мито Орозов", в посока ж.к. "Дъбника". Ударили са се лек автомобил "Ауди" 80 с врачанска регистрация и монтански скутер "Сузуки". 
И двете превозни средства са пътували към ж.к. "Дъбника", когато водачът на "Ауди"-то предприел забранен обратен завой. В това време зад него идвал мотористът, който не успял да спре и се забил в лявата част на колата. Водачът на скутера е възрастен мъж, а "Ауди"-то е управлявано около 50-годишен, който е пътувал със сина си. Вследствие на силния удар моторът е отхвръкнал в насрещното платно. 
Веднага след тежкото произшествие е дошъл и синът на пострадалия моторист, който го транспортирал във врачанската болница. 
Свидетели на произшествието споделят, че мъжът не е тежко ранен и се е разминал с охлузни рани. 
На мястото пристигнаха 2 полицейски екипа и линейка.
По натоварения булевард вече се е образувала колона от преминаващите коли, тъй като лекият автомобил е в средата на пътя и затруднява трафика.  
 
23.06.2021, 11:40 часа
9233 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha