Благой Макенджиев напуска "Монтана"

Благой Макенджиев напуска "Монтана" От "Монтана" обявиха, че се разделят с вратаря Благой Макенджиев. 184-сантиметровият страж, който на 11 юли ще навърши христова възраст, ще продължи кариерата си в новака в Югоизточната трета лига "Левски" (Крумовград). Треньор на новия му тим е бившият наставник на монтанци Стефан Генов, а клубът е намерил спонсор от чужбина и стяга здрава селекция.
С напускането на Макенджиев на стадион „Огоста“ остана само един опитен вратар. Това е Марио Кирев (30 г.), който има договор с "Монтана" за още един сезон. Негови основни конкуренти за титулярното място под рамката ще бъдат двама тийнейджъри - 19-годишният Петър Петров и една година по-малкия от него Мартин Петков. Първият вече подписа договор с родния си клуб за срок от три години.
Мартин Петков пък е роден на 21 януари 2003 година в Монтана. Той прави първите си стъпки във футбола в школата на "Монтана" старс, следва кратък престой в Барса.Б.Г и ЦСКА, а от 2015 година е част от Академията на "Лудогорец" (Разград). Петков, който вече направи една тренировка на стадион „Огоста“, винаги е бил вратар, а негов идол е Владислав Стоянов.
24.06.2021, 11:49 часа
652 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha