Съвети за секс на открито

Съвети за секс на открито Лятото е тук. Време е да излезем от домовете си и да се насладил на природата и летните забавления! Съвсем в реда на нещата е покрай летните емоции и забавления, да ни хрумнат и някои еротични мисли. 
Но като всички сексуални занимание и тези сред природата, налагат някои правила. Ето какво трябва да знаем за секса на открито през летния сезон.

1. Изберете подходящо място
Това не е лека задача. Едва ли искате да отнесете някоя сериозна глоба, защото някой е попаднал на вас. Дори и ако мястото изглежда затънтено, не е гаранция, че някой няма да мине случайно.

2. Подсигурете си одеяло или нещо меко, на което да се вихрите спокойно
В разгара  на страстта едва ли ще се замислите особено за дребни подробности, като къде и какво правите. Но след като се охладите може да не ви стане приятно от охлузванията, възпаленията, заради растения или нещо по-сериозно. Комфортът е важен, дори и сред природата.

3. Репелент
Може би едно от задължителните неща за приключенията навън. Само си представете какво ще е чувството да сте нахапани от насекоми по най-нежните ви места. Както и евентуалната болка и дискомфорт.

4. Слънцезащитен крем
Слънчевите изгаряния не са никак забавни. А такива по нежни и интимни места…. Едва ли! Погрижете се да имате достатъчно предпазни средства.

5. Вода и храна
След един любовен акт, на човек едва ли му е до обикаляне в търсене на храна и вода. А усещането за пресъхнало гърло в летните жеги е направо убийствено. Затова просто се подгответе предварително.

6. Вода, кърпи и основни неща за първа помощ
След секс е добре да се измиете, защото освен неприятното усещане, не е и хигиенично да останете така. Затова повечко вода и кърпи, за да се освежите не са никак лоша идея. А колкото до комплекта за първа помощ… злополуки се случват, когато си навън. Никой не е застрахован, по тази причина е добре да имаш в себе си някои основни неща.
29.06.2021, 11:00 часа
790 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha