Ценков, събуди се! Огромна дупка зейна в центъра на Видин, шофьори чупят колите си /снимки/

Ценков, събуди се! Огромна дупка зейна в центъра на Видин, шофьори чупят колите си /снимки/ За поредната абсурдна ситуация във Видин алармираха местни шофьори. Огромна дупка е зейнала в центъра, в която водачите чупят колите си, споделиха те в група във фейсбук. 
Трапът се намира на остър завой в кв. "Бонония", а за да се отличава персонал от близък магазин е сложил знаци, тъй като от общината отново не вземат отношение. Вчера в нея е пропаднал с колата си жител на града, който е потресен от безхаберието на местната управа. 
"Много искам някой кибик общински да ми обясни, че живея у Перлата! Че да ми стане едно леко на душата. Джоба ми вече олекна", пише той. 
Преди два дни жертва на трапа е станала и негова съгражданка, която споделя, че дълго време не е успяла да изкара колата си от дълбоката "пропаст". 
Вероятно от далаверите с "човек на човека" в общината, не остава време за разрешаване на проблемите на видинчани, които живеят в град с потрошени площадки и зейнали кратери. А докато д-р Цветан Ценков осигурява себе си, практикувайки професията си в работно време и пренебрегвайки кметските си задължения, жителите на града видимо трябва да се оправят сами. И тук идва въпросът защо изобщо се кандидатира докторът за градоначалник и дали хората, които гласуваха за него не направиха най-голямата си грешка? 
02.07.2021, 08:50 часа
1272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha