Лорета Колева заема мястото на Галина Евденова в РУО-Враца /снимки/

Лорета Колева заема мястото на Галина Евденова в РУО-Враца /снимки/
Лорета Колева е новият шеф на Региоално управление на образванието-Враца, научи BulNews.
Със скромно, но изключително трогателно тържество, служителите на РУО изпратиха своя началник Галина Евденова, която ръководи институцията 17 години.
Поздравът беше под формата на доклад, в който бяха отразени обобщени констатации и изводи за управлението на госпожа Евденова. Като препоръки и задължителни предписания беше записано да ходи на разходки и на кафе, да чете книги и да гледа филми, да пътува, да намери най-после време за приятни занимания и да отдели особено внимание на семейството и внуците.
С безспорен авторитет и експертиза, начело на РУО-Враца Галина Евденова има значим принос за модернизацията и европеизацията на образованието в областта в сложни времена на икономически и демографски проблеми. Привличането на европейски средства за модернизацията на базата, стотиците проекти по Еразъм и безупречното партньорство с останалите институции и бизнеса за развитие на учебното дело, са несъмнен принос на Евденова, които изграденият от нея екип без съмнение ще продължи.
От 1 юли началник на Регионалното управление на образованието във Враца е Лорета Колева, която има значителен опит в институцията и е доказан експерт.
02.07.2021, 08:55 часа
2499 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha