Ударна спецакция! Козлодуйски ченгета разкриха голяма кражба и спипаха дилър

Ударна спецакция! Козлодуйски ченгета разкриха голяма кражба и спипаха дилър Полицаи са разкрили голяма кражба и са хванали мъж с наркотици при спецакция в Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.
Операцията е била проведена вчера, с цел противодействие на конвенционалната престъпност. След разследване униформени проверили частен дом в село Рогозен. В къщата били намерени и иззети 7 компютърни конфигурации на обща стойност около 3500лв., откраднати от сградата на училището в същото село. Престъплението е извършено в периода от 1 май до 30 юни 2021г, а извършителят е 21-годишен местен жител.  
В рамките на операцията, след оперативно-следствени действия в село Гложене полицаи проверили автомобил, управляван от 47-годишен мъж от София. В колата били намерени електронна везна, пликчета с около 19 грама кетамин и цигара с канабис. Мъжът е задържан в районното управление в Козлодуй, а по случая е образувано досъдебно производство.
При друг случай, в частен дом в село Гложене е намерен и иззет газов пистолет, пригоден за стрелба с бойни патрони. По случая е образувано бързо полицейско производство.

*Снимката е илюстративна 
02.07.2021, 10:42 часа
2952 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha