Дарители зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Берковица

Дарители зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Берковица На 17 юли децата, от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Берковица, получиха десет нови велосипеди за планинско колоездене, съобщиха от общината.
Дарението е от фондация „За спомени“ - София и е на стойност 3236 лв., а децата го приеха с голямо вълнение.
Екипът на социалното заведение благодари за добротата и щедростта, които предизвикаха щастие в детските очи. Изказват специални благодарности и на представителите на фондацията – Кирил Велков, Николета Ангелова и малкия Васко. Господин Велков подари на всички деца своя авторска детска книга „Маймунчето Васко“, която децата приеха с благодарност и интерес.
Фондация „За спомени“ е неправителствена организация, регистрирана през 2021 г. с основна цел подпомагане на подрастващото поколение. Всички дейности на фондацията са пряко свързани с развитието на младите в сферата на спорта, изкуство и науката. Тя цели да насърчава хората към активен и здравословен начин на живот, да създава условия за взаимопомощ между българските граждани и да спомага за изграждането на общество с висока култура и морални ценности.
Кампанията „Купи спомен - подари колело“ е първата масова кампания на фондацията. 
20.07.2021, 14:09 часа
937 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha