От последните минути! Катастрофа с възрастен моторист окървави булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Катастрофа с възрастен моторист окървави булевард във Враца /снимки/ Тежка катастрофа с моторист е станала във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е на новото кръстовище на бул. „Европа“. Ударили са се лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и скутер с врачанска регистрация. Зад волана на немското возило е бил млад шофьор, а моторчето е управлявано от възрастен мъж, като и двамата са пътували от КАТ в посока „Лидл“.
Скутерът се е движил зад колата, когато се врязал задния ѝ десен калник. Възрастният шофьор е държал в едната си ръка туба с бензин и вероятно заради това не е успял да спре.
При сблъсъка мотористът е паднал на пътя и си е ударил лошо главата, вследствие на което изгубил съзнание. Водачът на лекия автомобил слязъл и оказал първа помощ на пострадалия, като го заливал с вода, докато пристигне линейката. Той бе тестван за употреба на алкохол с дрегер, като пробата му е отрицателна.
Спешните медици веднага натовариха тежко пострадалия и го транспортираха във врачанската болница за допълнителни прегледи. След падането по пътното платно са останали много кървави следи. 
На мястото вече работи екип на полицията, който тепърва ще изяснява причините, довели до катастрофата.
Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като и двете ударени возила са на пътното платно и затрудняват трафика.
 
28.07.2021, 12:47 часа
10192 1
Коментари

ъкъли

28.07.2021, 17:15 часа
suberete se si4ki i pu6ete cigari okolo tubata s benzin
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha