Скръбна вест! Почина уважаван лекар от болницата в Лом /снимка/

Скръбна вест! Почина уважаван лекар от болницата в Лом /снимка/ Почина уважаван лекар от болницата в Лом, научи първо агенция BulNews.
След тежко боледуване е издъхнал д-р Виталий Илиев, Началник на Отделение по образна диагностика.
52-годишният д-р Илиев завършва „Медицина“ във Висш медицински институт-Плевен през 1995 година и веднага започва работа в МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“ в Лом като лекар в Отделение по образна диагностика.
Изявен в годините като един от най-добрите ординатори в отделението, през 2009 г., той придобива степен магистър-лекар, специалист по Образна диагностика. Година по-късно оглавява отделението по образна диагностика, ръководейки сплотен екип.
Като началник на отделението той оптимизира диагностичната дейност и спомага за модернизирането на апаратурата, която и към днешна дата се явява жизненоважна за района. 
През април 2012г. д-р Илиев е назначен за заместник-управител на МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“-Лом в направление „Контрол върху качеството на медицинската дейност“, като заема поста до 2018 г. 
Той е лекар с редица следдипломни квалификации в различни направления на образната диагностика.
"Екипът на МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“-Лом изгуби не само един от най-добрите си специалисти, а верен приятел, истински човек - прям, коректен и почтен", написаха колегите му.
Поклонението ще се състои на 11 август, от 11 часа, в Храм "Свети Никола Нови", а погребението от 12 часа, в централния гробищен парк на Лом.
10.08.2021, 17:00 часа
5512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha