Махат Кокала от "Левски" /Лом/ заради лошия старт във Втора лига

Махат Кокала от "Левски" /Лом/ заради лошия старт във Втора лига Новакът във Втора лига "Левски" (Лом) се разделя с треньора си Емил Велев.
Ръководството на клуба предприема промените заради слабия старт в първенството. 59-годишният Велев води "Левски" (Лом) в едва 4 мача във Втора лига, в които не беше постигната победа, а футболистите му дори не съумяха да отбележат гол. 
Тимът стартира с 0:3 от "Етър", последва 0:0 със "Созопол" във втория кръг, както и загуби с 0:3 от "Ботев" II (Пловдив) и 0:1 от "Спортист" (Своге). В срещата в неделя Андон Гущеров пропусна дузпа, a след мача феновете на футбола в Лом се надигнаха мощно срещу Велев, призовавайки го да поеме отговорност. 
В крайна сметка ръководството на "Левски" (Лом) е решило да направи промяна и ще се търси нов треньор. 
Мариян Огнянов почти сигурно ще се завърне в тима от родния си град. Бившият футболист на "Левски" (София) беше с основна заслуга за първото място в Северозападната трета лига, което осигури на "Левски" (Лом) промоцията за Втора лига. В края на юли обаче Огнянов си тръгна, обявявайки, че не му харесва ситуацията в клуба. 
11.08.2021, 10:49 часа
985 1
Коментари

ломски

11.08.2021, 15:44 часа
Двамата гаврилови баща и син дружно краднат у Лом.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha