Изпечен крадец вилня във Враца, полицията го хвана

Изпечен крадец вилня във Враца, полицията го хвана Полицията във Враца е заловила криминално проявен, извършил 3 кражби, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
В районното управление в града са заведени 3 преписки във връзка с изявите на апаша. 
Първата жалба е подадена от местна жителка, която е заявила, че около 9 часа в събота непознат изтеглил от подмишницата портмонето ѝ. Жената уточнила, че в него имало 10 лева и визитни картички. 
Във вторник се оплакала и друга жена от града. Тя разказала, че миналия петък, около 16.20 часа, непознат влязъл в магазина, където тя работи като продавачка и откраднал 2 банкноти по 5 лева. 
Третата жалба е подадена от управител на кафе-аператив във Враца. Той заявил, че миналата сряда, минути преди 16 часа, бандит се възползвал от невниманието му и свил 150 лева, които били закачени с габърче на стената зад бара.
Служителите на реда започнали издирване на крадеца и скоро той бил намерен. Оказало се, че това е криминално проявеният А. Т. от Враца. От същия са снети обяснения, в които е признал и описал подробно начина на извършване на кражбите.

 
19.08.2021, 09:55 часа
2778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha