Оряхово празнува с 90-ти панаир /снимки/

Оряхово празнува с 90-ти панаир /снимки/ За 90-ти път в края на лятото Оряхово празнува своите „Панаирни дни“.
Граждани и гости на града за пореден път се насладиха на устоялата на време и нрави пъстра плетеница от естрада, фолклор, изобразително изкуство и духова музика. Панаирните дни стартираха с интересна изложба в Историческия музей.
Всеки желаещ имаше възможността да разгледа изложбата на фотографска техника, запазени стари фотоапарати, стари снимки на Оряховски фамилии под мотото „ Фотоследи от миналото“, за да си припомнят миналото и хората от крайдунавския град.
По традиция, през първата вечер от панаирните дни, се проведоха XXV-те „Празници на духовите оркестри „Дико Илиев“. Водещ на събитието бе Митко Димитров, познат на всички като водещ от Българско национално радио. Благодарение на своята харизма и опит като дългогодишен водещ, той допринесе за прекрасното настроение през цялата петъчна вечер от откриването на „Панаирни дни Оряхово 2021“.
Христина Цонева, секретар на Общината, откри Панаирните дни с обръщение към гражданите и гостите на Оряхово.
Стартът на „Празниците на духовите оркестри „Дико Илиев“ – 2020, бе даден от домакините - музикантите от Духов оркестър „Дико Илиев“ към Народно читалище „Надежда 1871“ в Оряхово с мажоретен състав „Александрийка“.
За прекрасното настроение на всички свириха и Представителен духов оркестър „Стефан Стефанов“ от Елин Пелин, със мажоретен състав „Нани-денс“.
Първата вечер от „Панаирни дни-Оряхово 2021“ бе закрита с Концерт на известната вокалната група „Трамвай №5“ и обичаните от младото поколения рап дует „Скандау“, които изпълниха едни от най- обичаните и завладяващи песни от своя репертоар.
Изненада за публиката бе Александър Колев - участник в "България Търси Талант".
22.08.2021, 09:13 часа
964 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha