Хороскоп за 23 август: Лош старт на седмицата за 3 зодии

Хороскоп за 23 август: Лош старт на седмицата за 3 зодии

Овен
Щадете силите си, не се претоварвайте. Има много неща за вършене, но винаги ще има. Ако се налага, потърсете помощници, дайте шанс и на другите да се изявяват.

Телец
Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ли ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Близнаци
Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

Рак
Отдали сте се на мечти, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото започва да ви омръзва вече. Е, още няколко купона няма да са ви излишни. Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте приятели.

Лъв
Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

Дева
Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Везни
Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

Скорпион
Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютърът е част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...

Стрелец
Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

Козирог
Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте по-концентрирани, внимателни и организирани.

Водолей
Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Риби
Денят е малко капризен, малко мистичен, но най-вече такъв, какъвто вие му позволите да бъде. Според звездите е благоприятен за свършване на дейности с нетрайни резултати като пътувания, градинарство, купуване на транспортни средства. Пък те могат да донесат и доста трайни резултати накрая.

23.08.2021, 08:19 часа
2099 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha