Трагедия без край! Зверската катастрофа край Плевен взе трета жертва от Врачанско

Трагедия без край! Зверската катастрофа край Плевен взе трета жертва от Врачанско Жертвите на тежката катастрофа край Плевен станаха три, научи агенция BulNews.
Припомняме, че фаталният пътен инцидент стана около 13.30 часа днес, на пътя от Искър за Долни Дъбник, а за него съобщи първо медията ни.

Извънредно! Тежка катастрофа с врачански джип край Плевен, има много загинали и тежко ранени /снимки/

Според данните челно са се сблъскали лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 49-годишен плевенчанин, и врачански „Ленд Ровър“. Второто возило било с водач на 70 години от село Галиче. Възрастният мъж пътувал в джипа със съпругата си и тяхната дъщеря. Вследствие на удара двете жени загинали на място, а другите трима участници в произшествието – двамата водачи и третият пътник в „Ровър“-а, бяха транспортирани за оказване на медицинска помощ в плевенската болница. По-късно в лечебното заведение е починал и водачът на врачанския джип.
Причините за трагичния инцидент все още се изясняват. На местопроизшествието се извършва оглед от разследващ полицай, автоексперти и експерти от Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР-Плевен.
Служители от „Пътна полиция“ са на място и насочват движението по обходен маршрут – през Горни Дъбник, Писарово и Искър.

 
24.08.2021, 19:15 часа
7767 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha