Окръжният съд във Враца с важна информация за бивши работници на "Химко", все още чакащи заплати

Окръжният съд във Враца с важна информация за бивши работници на "Химко", все още чакащи заплати В Окръжен съд – Враца е постъпил списък, изготвен от синдика на „Химко“ АД (в несъстоятелност) Росица Томова, със 130 бивши работници на дружеството, които не са получили дължимите им се пари за неизплатени заплати от „Химко“ АД  (в несъстоятелност) по вече одобрена и влязла в законна сила частична сметка за разпределение №1. Списъкът е поставен в Информационния център на Окръжен съд – Враца. Всеки, който фигурира в него, следва да изпрати писмо до синдика, което съдържа следното:
- Трите имена и ЕГН на работника, адрес за кореспонденция, телефон за връзка и удостоверение от банка (оригинал) с номер на банковата сметка на лицето, което има да получава пари.
Наследниците на починали работници, фигуриращи в този списък, следва да предоставят и актуално удостоверение за наследници и банкови сметки на всеки един от тях.                                        
Адресът на синдика Росица Томова, на който следва да се изпращат молбите с банковите сметки и документите, се намира в Информационния център на Окръжен съд – Враца.
 
26.08.2021, 14:45 часа
3226 1
Коментари

ГЛАСНОСТ

27.08.2021, 06:04 часа
Защо голямата кула е на една страна ? И защо не казвате че Химко отвътре е сринат до земята и нарочно са оставили само сградите отстрани да не се вижда нищо вътре.Качете на медковските криви да видите че всичко е бутнато вътре и метала е предаден на
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha