Ефектът BulNews! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров изтри скандалните си чатове във фейсбук

Ефектът BulNews! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров изтри скандалните си чатове във фейсбук Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров е изтрил всичките си скандални чатове във фейсбук, установи проверка на агенция BulNews.
Миналият понеделник медията ни единствена публикува циничните му коментари към други потребители, които няколко дни по-рано бяха наводнили социалната мрежа.

Невиждан скандал! Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров псува като каруцар гражданите във фейсбук /доказателства/

Още същия ден десетки национални и регионални медии тиражираха скандалните ни разкрития за шефа на здравната инспекция във Враца и така цялата страна разбра що за индивид е поставен начело на възловата институция. За недопустимото публично поведение на Орлин Димитров е бил уведомен и служебният премиер Стефан Янев.
На този етап няма информация каква комуникация е имало между него и здравния министър Стойчо Кацаров, но пък резултатът от нея е факт. В сряда Орлин Димитров изтри просташките си коментари и обиди от групата „Да се преброим като врачани“. Нещо повече!
След като бе върнат като директор, той всекидневно пускаше по 7-8 публикации в страницата на РЗИ-Враца във фейсбук. Линковете бяха от различни национални медии, но правеше впечатление неговата слабост към сайта на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“, който е собственост на Делян Пеевски.
Явно по нареждане от София, освен невъзпитаните си писаници в различни групи в социалната мрежа, той е получил и заповед да премахне всички свои публикации от страницата на здравната институция във фейсбук. Проверка там установи, че не е останала нито една негова споделена новина, без значение на каква тема е била.
Отгоре на всичко от вчера самозабравилият се директор не е написал нито ред във фейсбук, което е крайно необичайно на фона неговата свръхактивност досега. Очевидно заповедите на неговия принципал са били ясни и категорични, тъй като своенравен тип като Орлин Димитров не би спрял да клевети и обижда само от добро възпитание.
Врачанската общественост обаче очаква по-кардинални мерки спрямо личността на компрометирания директор на РЗИ-Враца, като неговото освобождаване от поста изглежда най-логичното следващо действие на служебното правителство. Ясно е, че връщането на Орлин Димитров начело на здравната инспекция е една от големите грешки на премиера в бързането да бъдат подменени кадрите на ГЕРБ.
Врачани вярват и се надяват, че ако на това правителство не му остане време, то следващото ще поправи грешката с назначението на Орлин Димитров за директор на толкова възлова институция.
През това време агенция BulNews работи по нови сигнали, свързани с методите на работа на директора на РЗИ-Враца, за които скоро обществеността ще бъде уведомена.
27.08.2021, 08:50 часа
5344 4
Коментари

Чачо Манов

27.08.2021, 17:18 часа
Тоя прост селянин поставен за Директор да си отива на село Мраморен да си гледа кошерите, а не да полза бедните хорица да му робуват.

Голяма работа голяма гордост

27.08.2021, 17:04 часа
че си бил изтрил просташките, обидните и циничните публикации, за такъв човек само уволнение е спасение и никога повече да не се назначава на такива важни и отговорни длъжности, само това би удовлетворило гражданите. Следите остават дори след изтрив

12345

27.08.2021, 13:09 часа
Тая пияница още ли е на работа, даде много пари в София да стане Директор и ще даде още да остане.

12

27.08.2021, 09:16 часа
МАЙ ЩЕ ИМА "ИЗЧЕГЪРТВАНЕ-2" Тия "новите" доведоха на власт пра-старите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha