Изверг от Карловско уби любовницата си и прати снимки и клип на близките си

Изверг от Карловско уби любовницата си и прати снимки и клип на близките си 51-годишният Бисер Б. е предаден на съд за причиняване на смърт по непредпазливост, съобщиха от пловдивската окръжна прокуратура.
Престъплението е било извършено на 25 декември миналата година с. Ведраре, Карловско, където мъжът пребил жестоко любовницата си Анелия П.
Според събраните доказателства двамата се запознали през 2018 г. по време на престоя им в Чехия, където работили. Две години по-късно те се прибрали в България.
През лятото на 2020 г. Бисер и Анелия отишли да берат рози в района на Карлово. Установили се на квартира в с. Ведраре.
На фаталната дата двойката била в жилището. Мъжът излязъл за известно време, а когато се върнал установил, че приятелката му е употребила алкохол. Той започнал да й нанася юмруци и шамари в областта на главата и по цялото тяло. В един момент видял, че е изпаднала в безпомощно състояние, сложил я на леглото и я завил с одеяло.
Направил снимка и клип на пострадалата и ги изпратил на свои близки.
Два дни по-късно Бисер се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи установили, че жената била в безсъзнание. Тя била откарана в Пловдив, където въпреки проведеното лечение починала от нараняванията си на 16.01.2021 г. Според заключението на съдебно-медицинската експертиза, черепно-мозъчната травма е в пряка причинно-следствена връзка с настъпването на смъртта на Анелия П.
Извършителят се намира в момента в затвора. Предстои окръжният съд в Пловдив да проведе разпоредително заседание по делото.
26.08.2021, 16:46 часа
2134 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha