Само в BulNews! Мъртвопияният младеж от Монтана се е врязал във врачанско БМВ /снимки/

Само в BulNews! Мъртвопияният младеж от Монтана се е врязал във врачанско БМВ /снимки/ Мъртвопияният млад шофьор е ударил врачанско БМВ в Монтана, научи първо агенция BulNews.
Инцидентът е станал в събота, около 21 часа, а за него съобщи медията ни.

Каръщина! Мъртвопиян младеж катастрофира в Монтана, щракнаха му белезниците

Първоначалната информация бе, че "Ауди" с пиян водач е самокатастрофирало, обаче истината се оказа друга - в инцидента е участвало и БМВ.
Зад волана му е бил 45-годишният Тихомир Топашки от Враца. Той сподели пред наш репортер, че го е ударил лек автомобил „Ауди“ А4. До произшествието се стигнало, когато врачанинът се движил на прав участък по ул. „Парта“, под станция „Жеравица“. Тогава „Ауди“-то ударило джипът отзад, вследствие на което колата продължила вляво и се забила в крайпътната мантинела. БМВ-то успяло да спре след около 150 метра.
Потърпевшият врачанин разказа, че на мястото е пристигнал полицейски екип, който установил, че зад волана на „Ауди“-то с монтанска регистрация е бил 22-годишният Дейвид Петров. Униформените го тествали за употреба на алкохол с дрегер. Техническото средство отчело солидните 3.03 промила, а не както беше първоначалната информация - малко над 2.
Тихомир сподели, че Дейвид е бил в неадекватно състояние, а с него е имало още един пиян младеж.
Ударът е бил толкова силен, че седалката на водача на БМВ-то се е откъснала, а по задната част на колата има сериозни материални щети.
Врачанинът е бил прегледан на място от пристигналите медици, но днес ще посети болница за допълнителни изследвания, тъй като усеща силни болки в кръста и едното рамо.
„Истинско чудо е, че съм жив. Спаси ме това, че се движех с 40 км/ч, ако бях спрял щях да съм загинал на място“, каза Тихомир.
30.08.2021, 13:26 часа
7594 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha