Скандалът се разраства! Директорът на РЗИ-Враца нападна и кмета на града Калин Каменов, вече всички са оплюти /доказателства/

Скандалът се разраства! Директорът на РЗИ-Враца нападна и кмета на града Калин Каменов, вече всички са оплюти /доказателства/ Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров нападна с обидни думи и кмета на града Калин Каменов, видя агенция BulNews.
Този път самозабравилият се чиновник вилнее във фейсбук групата „Враца-кажи на кмет и община“. Там е била започнала културна дискусия около отлагането на традиционния Врачански панаир. Както обикновено, брутално, с бутонките напред, в нея се включил и станалият скандално известен шеф на здравната инспекция. Без да се съобразява, че написаното става веднага публично и се чете от много хора, Димитров подкарва пиара на общината Николай Николов и кмета на града Калин Каменов. По време на обсъждането кой е виновен да се провали дългоочакваното есенно събитие, директорът на РЗИ грубо обижда Каменов, като го обвинява, че е функционално неграмотен: „Уважаеми г-н Каменов, четенето с разбиране е непосилно за Вас, знам. В този смисъл никога не сте ме разочаровали“. Край на цитата!
Подобно обвинение на държавен чиновник, временно поставен на определена позиция, към кмет, който е избран на последните избори със смазващото мнозинство от 76% е недопустимо. Очевидно Орлин Димитров отдавна е счупил своята мярка за благоприличие и затова обижда наред своите опоненти във фейсбук. Подобно публично поведение между институциите е неприемливо и с нищо не допринася врачани да живеят по-спокойно.
Повече от наложително е президентът Румен Радев и премиерът Стефан Янев да предприемат бързи мерки за отстраняването на компрометирания си подчинен. Оставането на Орлин Димитров на поста руши всекидневно имиджа на неговите работодатели и става сериозна пречка пред провеждането на печеливша предизборна кампания.
В България няма нито едни друг директор на РЗИ, който да има толкова скандално поведение. Време е здравната инспекция във Враца да бъде оглавена от читав администратор, който не плюе в работно време гражданите и кмета на града.
20.09.2021, 08:50 часа
6738 4
Коментари

Илиянчо

20.09.2021, 18:36 часа
Калинчо го изгони от Общината защото пушеше цял ден модерни пури на третия етаж и нищо не работеше, а сега тая пияница си плати в евро в София за това място и ще си остане Директор.

Бойко Борисов

20.09.2021, 18:03 часа
Ебах това дебелокожо човече! Стана за смях пред цяла България и не си подава оставката. Какво ли го държи там?! Едва ли е заплатата.

Летящия Холандец

20.09.2021, 13:07 часа
Тоя ми прелича на едгар от мъже в черно, същата хлебарка е хахаха

Анонимен

20.09.2021, 09:55 часа
Министъра му е също много нагъл. Няма да го махнат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha