Касапница край Враца! Жесток удар между два автомобила, пожарникари вадят премазани хора /снимки/

Касапница край Враца! Жесток удар между два автомобила, пожарникари вадят премазани хора /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Ударили са се лек автомобил "Мерцедес" и "Фолксваген Шаран" с врачански регистрации, като и двете возила са били управлявани от жени на около 40 и 50 години. 
"Мерцедес"-ът е пътувал от село Баница към областния център, а заедно с шофьорката са били още две жени и момиченце. Водачката тръгнала да изпреварва пътуващия пред нея "Фолксваген", когато загубила контрол над управлението, завъртяла се на пътя и се забила в него. 
Вследствие на зверския сблъсък 2 пътнички от "Мерцедес"-а са в безсъзнание, като в момента пожарникари режат ламарините, за да ги извадят от колата. Детето, което е пътувало с тях, бе прегледано и е в добро общо състояние. 50-годишната шофьорка, която управлявала "Шаран"-а е в тежко състояние и бе транспортирана във врачанската болница. Ударът е бил толкова силен, че и двете коли са размазани.
Водачката на "Мерцедес"-а сподели пред наш репортер, че не помни как се е стигнало до удара. 
На мястото има 3 линейки, 2 пожарни и патрул на полицията.
Пътуващите по трасето да карат с повишено внимание, тъй като движението е ограничено и се регулира от екип на "Пътна полиция".  
 
20.09.2021, 17:04 часа
26996 3
Коментари

За къде бързате

20.09.2021, 19:32 часа
Мерцедеса е без технически преглед!

Skromen мирянин

20.09.2021, 18:58 часа
Мерцедесът е със задно предаване и при най-малкото подхлъзване се носи като народна песен. Защо въобще е тръгнала да изпреварва, закъде, по дяволите, бързате бре, хора ?!

шиши

20.09.2021, 17:48 часа
Глупавата дърта гъска кара Мерцедес, разбираме, че не може да кара и каруца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha