Натопиха ги! Ченгета откриха боен арсенал, контрабандни цигари и много ракия в дома на семейство в Бяла Слатина

Натопиха ги! Ченгета откриха боен арсенал, контрабандни цигари и много ракия в дома на семейство в Бяла Слатина Ченгета тарашиха дома на семейство в Бяла Слатина, намериха контрабандни цигари и цял боен арсенал, съобщиха от МВР-Враца.
Случката е от вчера. След получена оперативна информация за притежание на акцизни стоки без български бандерол, служители на районното управление спрели за проверка 65-годишния В. П. Х. от града. При контрола мъжът предал доброволно 8 кутии с цигари, различни марки, без бандерол.
Последвало претърсване в дома на В. П. С. на 53 години, която живее на семейни начала с възрастния мъж. При тараша ченгетата открили и иззели 328 кутии с цигари /6560 къса/, които също нямали изискуемия бандерол.
При тараша са намерени и 48 бойни патрона, различни по вид и калибър, газов пистолет, който не е регистриран по съответния ред, както и 65 литра бяло-жълта течност с мирис на ракия. Алкохолът бил от 47 до 60 градуса, за който двамата не представили документ за платен акциз.
При последвало претърсване в дом във Враняк, собственост на 59-годишния Р. П. Х. били открити 8 бойни патрона, за които В. П. Х. заявил, че са негови.
За случая е уведомен дежурен прокурор и е образувано бързо полицейско производство.

*Снимката е илюстративна
22.09.2021, 10:11 часа
2833 1
Коментари

Бай Петко

22.09.2021, 13:14 часа
И като открили 8 патрона тоя със задника си ли ще ги стреля..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha