Първо в BulNews! Вижте кой е загиналият младеж при пожара в магазина на Табашкия мост във Враца /снимки/

Първо в BulNews! Вижте кой е загиналият младеж при пожара в магазина на Табашкия мост във Враца /снимки/ Стана ясно кой е загиналият младеж при пожара в магазина на Табашкия мост във Враца. Фаталният инцидент стана във вторник вечерта, а за него съобщи само агенция BulNews. 

От последните минути! Напрежение в района на Табашкия мост във Враца, пожарна и 2 линейки спряха пред блок /снимки/

При пожара е загинал 23-годишният Иван Цветанов от Враца. По неофициална информация момчето е имало проблем с наркотиците, а по данни на МВР Иван е имал и предишни криминални прояви. В последната му вечер той влязъл в магазина, за да краде и се е дрогирал в обекта, след което под влияние на опиатите е предизвикал пожара, от който се задушил и не успял да избяга.  
Все още се чакат резултите от множество експертизи, които да изяснят какво се е случило в последните мигове живот на младежа. 
Погребението ще се състои в събота /25.09./, от 12 часа, на Старите гробища във Враца. 
23.09.2021, 11:37 часа
16594 4
Коментари

Илиан

23.09.2021, 16:59 часа
Каквото и да е правил , какъвто и да е бил - за починалите или хубаво или нищо ! Проявете уважение , все пак това е нечий близък , нечий син , нечий внук или приятел . Не бъдете черногледи в такива моменти , а се подкрепяйте и обичайте близките си

aaaaaaa

23.09.2021, 14:36 часа
"ааааааа" Путко пожелавам ти на теб и на всичките ти близки само злини, нещастник

ok

23.09.2021, 11:59 часа
Какъвто и е да е и каквото и да е правил през години, в никакъв случай не заслужава да си отиде на тези крехки години по този нелеп начин! Светла му памет

aaaaa

23.09.2021, 11:46 часа
Господ си знае работата. Поредният наркоман, крадец, побойник и боклук. Само проблеми създаваше в махалата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha