Вижте видео от катастрофата с блъсната пешеходка на пл. "Левски" във Враца

Вижте видео от катастрофата с блъсната пешеходка на пл. "Левски" във Враца Видео от пътния инцидент с блъсната жена на пешеходна пътека във Враца се завъртя в интернет пространството от снощи, установи проверка на агенция BulNews. 
Катастрофата стана във вторник, на ул. "Ген. Леонов", познат на врачани като площад "Левски", а за нея съобщи единствено медията ни. 

От последните минути! Възрастен шофьор помете жена на пешеходна пътека във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

На видеото, публикувано от Ивайло Иванов, ясно се вижда как "Мерцедес" Е класа, който пътува от Тубдиспансера в посока пожарната, спира, за да пресече възрастната жена, но не изчаква достатъчно, за да премине и я удря. Водачът веднага излиза от колата, за да ѝ помогне, но возилото потегля назад и той отива да го спре. През това време в района преминават много хора и автомобили, но не спират, за да помогнат, а подминават пострадалата. Отзовават се двама младежи, които се обаждат на спешния телефон 112 и на мястото след минути пристига линейка. 
"Аз съм потресен от тази отчайваща липса на човечност", категоричен е авторът на публикацията.

30.09.2021, 11:04 часа
6250 1
Коментари

МИШ

30.09.2021, 20:20 часа
Този,така наречен водач,който веднага излиза да помага трябва да кара само ръчна количка.Причината е устройството между ушите му.Кара Мерцедес,майко мила и тоя след идин -два месеца пак ще шофира.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha