Съдът в Монтана вкара в затвора шофьор, управлявал „Ауди“ след употреба на наркотици

Съдът в Монтана вкара в затвора шофьор, управлявал „Ауди“ след употреба на наркотици Районен съд-Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура-Монтана и защитата на обвиняемия А. И. Д. за наказание 6 месеца „Лишаване от свобода“ за управление на МПС под въздействие на наркотици.
На 15 септември т. г. около 10.20 часа в Монтана, на ул. „Индустриална” служители на МВР спрели за проверка А. И. Д., който шофирал лек автомобил марка „Ауди” А3, с шведски регистрационен номер. При направената проверка с техническо средство DRUG ТЕЅТ 5000 било установено, че А. И. Д управлява автомобила след употреба на наркотично вещество – амфетамин.
По случая е било образувано досъдебно производство. Пред съда обвиняемият А. И. Д. - 31годишен, от Монтана със средно образование, безработен, осъждан, се призна за виновен и заяви, че доброволно подписва споразумение за наказание 6 месеца „Лишаване от свобода“, което да изтърпи ефективно при първоначален „строг“ режим.
Съдът лиши А. И. Д. и от право да управлява МПС за срок от една година от датата на отнемането на свидетелството за право на управление
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
 
30.09.2021, 15:29 часа
1583 1
Коментари

тачо коча

02.10.2021, 16:32 часа
Този А. И. Д. от Монтана го знам. Той шофира лек автомобил марка „Ауди” А3, с шведски регистрационен номер след употреба на наркотичното вещество – амфетамин и вдига 200 км.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha