Хороскоп за 1 октомври: Тези 3 зодии ги чакат добри печалби

Хороскоп за 1 октомври: Тези 3 зодии ги чакат добри печалби Овен
Интересно начало на новия месец. Като цяло е време за партньорство и коопериране, а днес денят е благоприятен за търговия и покупки на неща, свързани с разкош и радост.

Телец
Започва един месец, в който ще трябва да се подредите, да изясните пред себе си важните неща и най-вече да се погрижите за здравето си. А днес просто се погрижете за семейството си и намерете време да се наспите."

Близнаци
Независимо от всичко, ще се засили желанието ви за живот и най-вече за изява, сякаш есента отключва нещо ново във вас. Днес е ден подвижен, забързан, така че внимавайте на кого какво обещавате и бъдете последователни в действията си.

Рак
Един месец, който е важен за вътрешния ви баланс. Наблюдавайте емоциите си, приемайте ги, но не позволявайте да ви управляват. А днес обърнете внимание на всичко онова, което има стойност за вас и преди всичко проверете дали нямате някакви финансови задължения.

Лъв
Претоварени от всякакви ангажименти, ще се справяте изумително добре и разбира се, това ще предизвика възхищението на околните. Амбицията ви ще бъде възнаградена, но не се самозабравяйте. Имате нужда от повече движение през новия месец.

Дева
Днес е добре да лавирате. Може да се справите отлично, стига да пожелаете. Трудното идва, когато чувството ви за справедливост ви подтикне да говорите, а моментът още не е назрял. Изчакайте, този месец ще ви учи на търпение.

Везни
Нещата ще вървят добре днес, ако правите това, което обичате. Така че организирайте всичко по този начин, Вие добре знаете как. Пък месецът, който започва ще ви провокира да бъдете повече себе си.

Скорпион
Щастието е по-близо, отколкото предполагате, просто трябва да погледнете в правилната посока. Като цяло денят ще ви се струва по-предизвикателен от обикновено, но ако превърнете обидата в стимул, резултатите ще бъдат умопомрачителни.

Стрелец
Нов месец със старите предизвикателства. Добре е да се вслушвате повече, да прекъсвате по-малко и все така да вдъхновявате по-слабите. Ден за професионална активност. Не бъдете пристрастни, заложете на онова, което е най-издържливо.

Козирог
Впрегнете цялото си търпение, ще ви е нужно при взаимодействието с другите. Опитайте се да разберете, че не всички имат вашето разбиране за материалните стойности, някои просто са хаотични. И приемете, че ще зависите от други хора, колкото и да ви е неприятно. Ден за досадна работа.

Водолей
Интересен ден с изненадващи обрати. Молитвите ви ще бъдат чути, но не в ред, в който очаквате. Важното е, че приятели ще изиграят ролята на Ангели и в крайна сметка всичко ще се подреди при вас подобре отколкото сте очаквали. Само имайте очи да видите.

Риби
Ден 1-ви е странен, малко неадекватен, много информативен и на моменти доста разпиляващ ви. Слушайте внимателно... Себе си. Тялото е много добър съветник. Просто включете интуицията.
01.10.2021, 07:55 часа
1544 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha