Качество, гарантирано от Община Видин: Новоасфалтирана улица заприлича на езеро след проливните дъждове /видео/

Качество, гарантирано от Община Видин: Новоасфалтирана улица заприлича на езеро след проливните дъждове /видео/ Новоасфалтирана улица във Видин смая гражданите с „качеството си“, научи агенция BulNews.
Местните останаха потресени от ефекта, който наблюдаваха при проливен дъжд. Разочарованите видинчани заснели видео от „новото езеро“ в града, както го наричат, и го публикували в социалната.  
Кадрите са от улица в ж.к. „Химик“ №15. В резултат на асфалтирането на пътното платно са запечатани и отводнителните шахти, което е довело до наводняване на улицата. На снимковия материал ясно се вижда как двама мъже се опитват да ги отворят, за да има къде да изтече насъбралата се вода.
Местните споделят, че чакат въпросното асфалтиране от много време, но не са се надявали на резултат, който да им създава допълнителни проблеми. След първите есенни дъждове обитателите на близките блокове вече са изправени пред изпитания. Шофьорите трябва да се чудят откъде точно да минат с колите си, за да заобиколят „езерото“, а за пешеходците остава единствено да стоят по домовете си и да чакат хубаво време без дъждове, за да могат да излязат навън.
Ето и поста на разочарования от ремонта на улицата видинчанин:
"Заповядайте на Химик 15, където откриваме Новото езеро на Видин. След асфалта който го чакахме от миналия век, ето я и екстрата. Колко ще трае асфалта, че как го слагаха не питайте, не смееме и да мислим. Но пък всички шахти са асфалтирани. Сега мъжете от блока се мъчат нещо да пригодят. А ако завали силно, риба ли ще развъждаме, лодки ли ще караме".
Видно е, че жителите на крайдунавския град вече започнаха да подхождат с насмешка към мъките, пред които ги поставя управлението на кмета Цветан Ценков. Въпреки безкрайните проблеми във Видин, спокойствието на градоначалника не се смущава по никакъв начин, тъй като той отдавна е доказал, че неволите на неговите избиратели не могат да нарушат вътрешния му мир.

Видеото вижте ТУК.
13.10.2021, 08:45 часа
1004 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha