Арестуваха ловеца на педофили, хванал и общинския съветник от Враца Венелин Петров

Арестуваха ловеца на педофили, хванал и общинския съветник от Враца Венелин Петров 16-годишният ловец на педофили Ален Симеонов е арестуван, съобщи в личния си профил във фейсбук журналистът Станислав Цанов. 
Момчето е било задържано заради сигнал от заловен от него мъж в момент на среща, който си мислил, че ще се появи шестокласничка. В момента той се намира в 1-во РПУ в столицата, като според поста на Станислав Цанов, който е отишъл на място, не дават никаква информация за непълнолетния. 
Ален Симеонов е създател на групата "Ловци на педофили", която бързо набра популярност в обществото. В нея деца на доброволни начала изобличават насилници, които се опитват да спят с малолетни. Сред разкритите бе и общинският съветник от Враца Венелин Петров, като на заснетите чатове се вижда как той опитва да прави секс с 13-годишно момиче. За огромния скандал съобщи агенция BulNews. 
 
 
По неофициална информация причината за задържането му е проявено насилие към един от хванатите в крачка педофили. Иронията в случая е, че нито един от 27-те хванати с всички доказателства насилници (чатове, разговори, кадри) не е бил задържан, както в момента е 16-годишният Ален. Между са тях бизнесмени, учители и действащ политик, но те са на свобода. 
25.10.2021, 16:29 часа
12172 6
Коментари

симон

11.11.2021, 01:23 часа
Надявам се, че нямате деца та мислите така, но ако имате - тежко и горко им с такива родители. Заради такива като вас - просперират престъпници и педофили в тая държава и няма никой в панделата

Готина мацка

26.10.2021, 14:55 часа
Тоя Ален беше остригал един педофил, но каза че го е направил със съгласието на педофила. Не знам дали е редно да се занимава с такива глупости.

Киро

26.10.2021, 14:14 часа
Много гнусен тоз ален , прилича на скрит педераст, сигурно е имал кофти връзка с някой възрастен чичко който му е разпорил халката и не го е потърсил повече

Транс,Кросфит Веган, Анти-вакс Мама

26.10.2021, 12:04 часа
Така му се пада на този скинар, откъде на къде ще изобличава старейшините ама ха! Дано да го вкарат у затвора

Ивана

25.10.2021, 17:44 часа
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!

Очакваше се това да стане!

25.10.2021, 16:45 часа
Но защо? ами защото в България който има пари или връзки е силния на деня, а не са силни законите, а в случая говорим за хванати бизнесмени, политици и прочие с власт, пари и добри адвокати, няма да се учудя той да е виновен и впоследствие осъден
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha