Само в BulNews! Надзиратели влязоха в килията на Ярослав Георгиев във врачанския затвор и намериха Рога на изобилието, полицията си трае

Само в BulNews! Надзиратели влязоха в килията на Ярослав Георгиев във врачанския затвор и намериха Рога на изобилието, полицията си трае Излежаващ присъдата си популярен автокрадец е бил заловен със забранени предмети и вещества във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews.
Случаят е от понеделник вечерта и до този момент за него не бе съобщено в полицейския бюлетин на МВР. Медията ни умишлено изчака 3 дни с оповестяването на новината, за да видим дали ще бъде публикувана официално от правораздавателните институции. Това не се случи и е красноречив знак за разпънат чадър над затворника.
Главният герой е известният столичен автоджамбазин Ярослав Георгиев. Мъжът лежи за куп кражби на автомобили и мотоциклети. Сред гилдията е известен с това, че преди години задигна джипа на дъщерята на Бойко Борисов. Заради тези си изпълнения сега той е във врачанския затвор.
В понеделник вечерта, при рутинна проверка в неговата килия, са били намерени мобилен телефон, кокаин и чай за пушене. Дежурният офицер незабавно уведомил районното управление за откритите при тараша забранени вещества и предмети. В затвора пристигнали дознатели, които извършвали оглед до 1.30 часа през нощта.
Любопитното е, че това е вторият случай в последно време, в който хващат в крачка Ярослав Георгиев. В началото на месеца в неговата килия отново са били намерени мобилен телефон и наркотици. Както тогава, така и сега, тази информация остана скрита за обществото. По тази причина не е ясно дали на провинилия се затворник са наложени допълнителни наказания за съхранението и използването на забранени предмети и вещества.
За реда зад решетките отговоря зам.-началникът по режима Румен Вачев. От няколко месеца занданът е с нов началник, но Вачев продължава да изпълнява възловите функции. Продължават и да се откриват телефони и наркотици сред лишените от свобода.
28.10.2021, 10:38 часа
10763 2
Коментари

барона

28.10.2021, 20:53 часа
ебати наркомана от него нищо не става от него продава дрога на децата и блудства с децата така ти се пада нещастник

zakon v vratsa

28.10.2021, 11:07 часа
да бъдат наказани всички началници в затвора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha