Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му

Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта му Бащата на Денис Теофиков - Атешкан написа остър пост във фейсбук срещу твърденията на шофьора на сина си в интервюто му пред журналиста Станислав Цанов в "Напред и нагоре". Оказва се, че много от твърденията на шофьора не се потвърждават от семейството на трагично загиналия млад певец. Атешкан сам написа, че не са разчитали на парите на Денис и няма друго дете от предишен брак, с което опровергава думите на Пенчев, че Денис има брат. Ето какво написа бащата на младия певец:
"По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.
Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.
Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!", зове музикантът.
11.11.2021, 14:49 часа
3608 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha