Обявиха победителите от конкурса "Будители на бъдеще" в Берковица

Обявиха победителите от конкурса "Будители на бъдеще" в Берковица По повод 1 ноември - Ден на будителите, МКБППМН /Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни/ в Берковица организира и проведе конкурс за постер, есе и училищен вестник на тема „Будители на бъдеще“, съобщиха от общината.
На 10.11.2021 година, комисия, определена със Заповед № РД-15-663 от 09.11.2021 г. на Кмета на Община Берковица Димитранка Каменова и в състав: Председател: Гергана Антонова - Зам.-кмет на Община Берковица, Членове: Горан Атанасов - учител по БЕЛ, Председател на комисията по Култура и образование към Общински съвет Берковица, Димитринка Йоцова - секретар на МКБППМН, Мая Сиракова - учител по БЕЛ, обществен възпитател - МКБППМН, Радослава Янева - учител по история, обществен възпитател - МКБППМН, Поля Димитрова - учител, обществен възпитател - МКБППМН , Юлия Евгениева - Гл. експерт ЗМГССРМП, разгледа и класира постъпилите творби от кандидатстващите участници в конкурса.
За участие до настоящето класиране са изпратени творби от 176 участници.
Награждаването на участниците ще бъде съобразено с училищния график на децата и епидемиологичната обстановка в страната и ще бъде съобщено допълнително.
Община Берковица благодари на всички деца за участието. Пожелаваме им здраве, творческа енергия, все така креативни идеи и знания. Да продължават да творят, да създават и да вдъхновяват!
Инфо за наградените участници в конкурса може да видите тук.
13.11.2021, 09:14 часа
537 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha