От последните минути! Пиян шофьор не улучи две ленти за движение и се качи на мантинелата край подлеза при гарата във Враца /снимки/

От последните минути! Пиян шофьор не улучи две ленти за движение и се качи на мантинелата край подлеза при гарата във Враца /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал на прав участък с 2 ленти за движение в едната посока близо до подлеза при жп гарата.
Лек автомобил „Тойота Авенсис“ с врачанска регистрация се е движел от кръговото при „Лукойл“ към автогарата, когато шофьорът се качил върху разделителните мантинели в средата, завъртял се и се ударил с дясната си част в нея. Колата продължила да се върти, качил се върху бордюрите вдясно и едва след това успял да спре.
При инцидента няма пострадали хора, но лекият автомобил е със сериозни материални щети.
Пристигналият патрул на полицията проверил с дрегер шофьора. Оказало се, че той е седнал зад волана солидно почерпен, тъй като има 1.17 промила алкохол в издишания въздух.
Регистрационните табели на колата вече са свалени.
Пътуващите в този район трябва да минават с повишено внимание, тъй като дясната лента за движения към автогарата е заета от полицията и съсипаната кола, а в лявата има много части от нея и счупени стъкла.
13.11.2021, 18:26 часа
9273 2
Коментари

Поредното пиянде

14.11.2021, 00:00 часа
Тоя копира 1 към 1 като батко Любо полицая/Златарчето/ и в алкохола и в катастрофата.Абе тия куки няма ли кой да им каже,че е пълно с дрогирани и пияни, които си се возят и през деня и през нощта,а те че им е по-лесно да не отслабнат само си снимкат!

Врачанин

13.11.2021, 20:15 часа
Бах тоо дебилен, негоден селяндур!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha