От последните минути: Първи СНИМКИ на колата, убила учителката Цветана Цекова във Враца

От последните минути: Първи СНИМКИ на колата, убила учителката Цветана Цекова във Враца Появиха се първи снимки на автомобила "Ауди"А6, с който бе убита учителката Цветана Цекова във Враца. Тя беше блъсната на булевард "Васил Кънчов", а водачът избяга от местопроизшествието в незнайна посока. 
При специализирана акция на полицията в града днес бе открит автомобилът. Извършителят, който блъсна и уби жена е избягал зад граница веднага след деянието. Той е на 23 години и е обявен за издирване.
Веднага след инцидента той е отпрашил с немското возило в посока към квартал "Нефела", а там край нива бе открит изоставен автомобилът, който отне живота на пресичащата учителка.
По колата от дясната страна се вижда счупено предно стъкло от удра, което е пречинило травмите по тялото, довели до смъртта на жената.
След удара Цветана Цекова беше транспортирана във врачанската болница в тежко състояние, където въпреки усилията на медиците, тя почина.
В съботния ден разследващите качиха автомобила на специална платформа и го закараха в двора на полицията за допълнителен оглед, след който да изяснят кои са причините за фаталния край. Предстоят експертни огледи.
27.11.2021, 21:53 часа
9541 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha