Ех, жени! Шофьорка отнесе с "Ауди"-то си ограда на къща в Монтанско и скри колата при приятел

Ех, жени! Шофьорка отнесе с "Ауди"-то си ограда на къща в Монтанско и скри колата при приятел Жена от Видинско е съборила ограда на имот в Монтанско, съобщиха от полицията.
Вчера на спешния телефон 112 е постъпил сигнал от 71-годишна ломска жителка, която съобщила, че е бутнато тухленото съоражение на имот в село Дъбова махала. Тя уточнила, че имотът е собственост на 83-годишния ѝ роднина, който в момента живее в Русия.
Служителите на реда веднага започнали работа по случая и установили, че преди 2 дни, около 17 часа, оградата била бутната от лек автомобил "Ауди" А4. Зад волана му била 36-годишна шофьорка от област Видин, която загубила контрол над управлението и се забила в съоражението.
При направената справка било установено, че автомобилът не е регистриран в Република България. Колата е открита в двора на частен имот в село Княжева махала, обитаван от 19-годишен жител. По случая са разпитани свидетели, извършен е оглед и образувано досъдебно производство по чл. 345, ал. 2, във връзка с ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна 
30.11.2021, 10:50 часа
2935 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha