Вкусно и здравословно! Веган изкушенията на "Re’View" във Враца могат да задоволят и най-изтънчените желания /снимки/

Вкусно и здравословно! Веган изкушенията на "Re’View" във Враца могат да задоволят и най-изтънчените желания /снимки/ Веган десертите на "Re’View" във Враца се превръщат в абсолютен хит, научи агенция BulNews. 
Целта на създателите на сладките изкушения е да покажат как сурови, веган, без рафинирана захар и глутен десерти, могат да бъдат повече от вкусни. Те са полезна алтернатива на традиционните вредни сладкиши, които всички се опитваме да избегнем. 
Изкушенията се предлагат на Коледния базар на пл. "Христо Ботев" във Враца, като за презентацията им са подбрани любими десерти и техните здравословни алтернативи. 
Заради огромния интерес към продуктите, те ще стават все по-достъпни за врачани. Много скоро ще можете да откриете асортимента им в най-посещаваните и предпочитани кафенета, сладкарници и био магазини в града.
До няколко дни от "Re’View" ще пуснат още едно изкушение, без аналог на българския пазар - "Нуга бадемов турон", роден от любовта и бадемовите дръвчета.
Здравословното хранене набира все по-голяма популярност не само сред спортуващите хора, а сред всички, които осъзнават, че тялото е единственото място, от което не могат да избягат и трябва да се грижат за него. Ако все пак ви се хапва нещо сладко, не е необходимо да се лишавате, с "Re’View" то може да бъде и полезно! 
Поръчки ще се приемат в обектите на техните партньори както и на фейсбук страницата
08.12.2021, 08:50 часа
3286 0