В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през ноември /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през ноември /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за предишните месеци, а традицията ще продължи и за ноември.
Прави впечатление, че влиянието на сайтовете се запазва, тъй като те продължават да се радват на сериозна аудитория и остават предпочитан източник на информация за актуалните събития в страната и чужбина. Въпреки това всички колеги регистрират лек спад през последните 30 дни.
И през ноември се запазва тенденцията BulNews да води убедително в класацията с резултат, който на този етап е непостижим за колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че стабилно на втората позиция, но с огромна разлика след лидера, остава електронният портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. През ноември обаче за пореден път беше установено грубо манипулиране броя на посещенията чрез купуване на трафик от фейсбук, така че читателите трябва да имат едно наум за посочените в класацията цифри. Реалната аудитория на умиращия сайт е едва половината от този в класацията.
Третата позиция все още удържа сайтът на Иво Йорданов „Враца днес“, а четвъртото място заема врачанският „Зов“.
За съжаление останалите сайтове от тази част на страната имат твърде ниски резултати през ноември и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за ноември:

1. bulnews.bg…………………………………....1 292 168
2. konkurent.bg…………………………….............. 311 795
3. vratzadnes.com……………………………...........116 957
4. zovnews.com……………………………................ 84 152
14.12.2021, 08:50 часа
1673 2
Коментари

Местен бизнесмен

14.12.2021, 19:22 часа
Впечатляваща разлика между първото и второ място. Очевидно са истина приказките, че Конкурент върви към закриване

Горд врачанин

14.12.2021, 18:15 часа
Евала, шампиони!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha