Млад депутат от ПП си "глътна езика" на сефтето от трибуната

Млад депутат от ПП си "глътна езика" на сефтето от трибуната Младият депутат от „Продължаваме промяната” Радослав Василев претърпя рядко виждан конфуз при първото си изказване от трибуната в парламента.
29-годишният Радослав Василев излезе на трибуната, за да се  включи в нажежения дебат, разразил се около създаването на временна парламентарна комисия по въпросите с енергийната криза и да направи първо изказване. На няколко пъти той опита да каже нещо смислено, но устата му пресъхна и думите едва излизаха. 
Младежът общо взето наговори клишета и безмислици, очевидно забравил речта си и накрая, след като се усети, започна да се извинява и се оттегли от трибуната.
"През последните 12 години...", опита да се да каже Василев, но не успя. Притеснен, той нахвърли няколко думи, но в крайна сметка се отказа. "Исках да кажа... Извинявайте", каза Радослав Василев и се върна на мястото.  
Част от колегите му в залата все пак се отнесоха със снизхождения към младостта му и го възнаградиха с аплодисменти, за да му вдъхнат кураж.
Малко по-късно Василев отново се качи на трибуната, но този път, загърбил притеснението, успя да се изкаже.
Да поощри младия си колега реши Рамадан Аталай от ДПС. "Първо приветствам младия колега, който намери сили да излезе на тази трибуна. Убеден съм, че следващия път ще се представи много по-добре от нас, които сме дълги години тук", похвали го той, след което залата гръмна в аплодисменти. 
В същото време, профилът му във фейсбук показва, че Радослав не е от най-стреснатите и притеснителни млади хора. "Оооо, колко си прост!", е написал над хита на 100 кила настоящият депутат през юли. От коментар на негов приятел се подразбира, че най-вероятно визира Тошко Йорданов от ИТН.  

15.12.2021, 13:18 часа
1588 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha