"Левски" /Лом/ разтрогна с още 5-ма, започва подготовка на 13 януари

"Левски" /Лом/ разтрогна с още 5-ма, започва подготовка на 13 януари Почти половин отбор си тръгна вкупом от "Левски" (Лом).
През втория дял от шампионата във Втора лига част от новака в групата повече няма да бъдат вратарите Диян Вълков и Дамян Дамянов, защитникът Кристиян Григоров, сръбският полузащитник Лука Стоянович и нападателят Андон Гущеров. Преди тях от стадион „Дунавски юнак“ си събра багажа универсалният Раиф Мурадов, а преди него това направи и защитникът Лъчезар Георгиев. Освен с тези седем е възможно клубът да се раздели и с други играчи.
Отборът ще стартира зимната си подготовка на 13 януари 2022 година. Първите тренировки ще бъдат на клубната база, след това футболистите ще отидат на лагер. За сега все още не е ясно къде точно ще се проведе той, както и неговата продължителност.
Миналата зима крайдунавският тим изкара две седмици в Сандански и изигра 4 контролни срещи. Заради по-благоприятния климат е възможно е и сега основната част от зимната подготовка на "Левски" (Лом) да се проведе в Югозападна България. В зависимост от дестинацията на място ще се търсят съперници за контроли. Старши треньорът Анатоли Тонов иска до подновяването на шампионата отборът му да бъде тестван в поне пет проверки.
16.12.2021, 11:40 часа
900 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha