Гюндоган се сгоди за моделка /снимки/

Гюндоган се сгоди за моделка /снимки/ Личният живот на звездата на "Манчестър Сити" Илкай Гюндоган се развива с бясна скорост. Той се запозна с моделката Сара Арфауи в началото на 2021 година и вече й предложи брак.
Националът на Германия зададе съдбовния въпрос на моделката преди седмица. Гюндоган украси хотелска стая с повече рози, отколкото човек може да открие в цветарник. Имаше и стотици балони. По време на романтична вечеря с гаджето си той падна на едно коляно и й предложи брак. Красавицата не мисли дълго, преди да каже "да".
Сара и Илай започнаха връзката си в началото на миналата година. Скоро след това тя се пренесе при него в Манчестър. Пътува до Италия често заради служебните си ангажименти.
Освен модел половинката на Гюндоган е и популярна водеща в телевизия "Рай". Тя е родена във Франция. Семейството й се премества в Италия, когато е малка. Кариерата й в модата започва в Милано, когато е на 16. Атрактивният й външен вид я изстрелва нагоре. Тя е била на кориците на няколко известни списания. Има фотосесии за множество световни модни марки.
27.01.2022, 09:00 часа
1558 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha