Извънредно! Семейство пострада при жестока катастофа с ТИР край Враца, пътят за Оряхово е затворен /снимки/

Извънредно! Семейство пострада при жестока катастофа с ТИР край Враца, пътят за Оряхово е затворен /снимки/ Семейство е пострадало при тежка катастрофа с ТИР край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал на изхода на областния център, на кръстовището за студентското градче. До него се е стигнало след като водач на румънски ТИР "Мерцедес", който идвал от Оряхово, объркал пътя и тръгнал да прави обратен завой. Той отнел предимството на идващата "Шкода Октавиа" със софийска регистрация.
Ударът е бил толкова силен, че половината кола е влязла под тежката машина. Вследствие на сблъсъка са излезли и еърбеците на леката кола, а предницата ѝ е буквално размазана. В колата са пътували двама мъже, жена и дете. Всички те са били извадени изпод ламарините и са транспортирани във врачанската болница от две линейки, като към момента няма повече данни за здравословното им състояние. 
На местопроизшествието пристигнаха две пожарни и патрул на полицията. 
Заради тежката катастрофа пътят от Враца в посока Оряхово е затворен и трафикът се отклонява през Криводол. Очаква се движението по трасето да бъде спряно през следващите 2-3 часа. 
19.12.2021, 18:51 часа
10349 2
Коментари

Някой си

19.12.2021, 20:52 часа
След табелата на Враца всичко плътно до кръговото кара 90-100. Сега колко е ограничението.... А и тоя обратен.... и то от тежкотоварен.... Дано са добре всички!

Баце

19.12.2021, 18:57 часа
То май там ограничението на автомобила е 50-60, ама като гледам е карал с доста повече
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha