Срамът е голям! Кметът на Видин Цветан Ценков обяви конкурс за коледна украса, ето най-хубавата в града /снимки/

Срамът е голям! Кметът на Видин Цветан Ценков обяви конкурс за коледна украса, ето най-хубавата в града /снимки/ Миналата седмица Цветан Ценков се похвали с коледната украса във Видин и дори с увереност покани останалите градове да се състезават. Местните не приеха поставените светлинки с такъв ентусиазъм и неколкократно в публикации във фейсбук ги сравниха с приказната украса във Враца. 
Пост на видинчанин в социалната мрежа обаче стана причината градоначалникът все пак да спечели един конкурс - за нехайство. В случая вместо лампички, гирлянди и пъстри и цветни топки, се е наложило видинчани да украсят с кенчета импровизирана "елха", която има за цел да предпази шофьорите от поредния опасен трап.
Местен жител е заснел отворената шахта, обозначена от съвестни водачи, докато пътувал към Ферибота и шеговито е озаглавил поста си "Новата коледна украса". Под публикацията негови съграждани си пожелават коледно чудо - да не се стига до поредната злополука заради нехайството на д-р Цветан Ценков. 
Това не е първата опасност по улиците във Видин, но вероятно кметът е толкова зает да се хвали в медиите, че е забравил да обърне внимание на средата, в която поставя хората, гласували му доверие. Едно е сигурно - избирателите няма да повторят тази грешка... Това личи от коментарите, след хвалбата на градоначалника. 
"Ще сме първи, ама отзад напред. Загубата ни е сигурна! Центърът е украсен, а половината булевард няма осветление, да не говорим за светещите украшения.. Половината или ги няма, или не светят", пишат местните.
Ето как се хвали кметът Ценков, докато в града зад всеки ъгъл се крие опасност:
 
21.12.2021, 08:41 часа
2775 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha