Откраднаха чисто новия джип на Деси Плевнелиева

Откраднаха чисто новия джип на Деси Плевнелиева Чисто нов джип БМВ Х5 на Деси Плевнелиева, съпруга на бившия президент Росен Плевнелиев, е откраднат пред търговския център „Ринг мол“ в столичния ж.к. „Младост“, съобщи Lupa.bg.
Кражбата на возилото се е състояла вчера вечерта, малко след като бившата синоптичка от Нова тв е паркирала джипа си пред търговския център. Според източник на Lupa.bg, джипът е задигнат посредством машина за предаване на сигнал. С подобен вид устройство напоследък се извършват почти всички кражби на автомобили.
Заради кражбата на джипа на Деси Плевнелиева МВР е стартирало акция срещу известни столични автокрадци, която се провежда в момента. Неофициално се твърди за арест на автоапаш с животински прякор, но до този момент няма потвърждение.
Деси Плевнелиева получи джипа БМВ Х5 като подарък от Росен Плевнелиев само преди две седмици. Немското високопроходимо возило е със заводска цена от 185 000 лева. Автомобилът се води на името на екс президента на България, макар да се шофира от половинката му.
20.12.2021, 21:48 часа
2923 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha