Полиция и жандармерия окупираха Вършец, закопчаха обявен за общодържавно издирване

Полиция и жандармерия окупираха Вършец, закопчаха обявен за общодържавно издирване Обявен за общодържавно издирване е задържан в хода на спецакция на територията на районното управление във Вършец, съобщиха от МВР.
Специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност е проведена вчера, под ръководството на Окръжна прокуратура-Монтана. В акцията са участвали екипи на Зонално жандармерийско управление-Монтана, „Специални тактически действия” и полицаи от Вършец.
В хода ѝ, при обход в района на село Черкаски е установен 34-годишен местен жител, обявен за общодържавно издирване от СДВР. Извършени са полицейски проверки на 9 обекта. Образувани са 2 досъдебни производства. 
От дома на 50-годишен жител на село Долно Озирово са иззети 4 незаконно притежавани боеприпаси от калибър 9х18 мм.
При проверка в дома на 40-годишен вършечки жител е установено, че нарушил наложената му от РЗИ домашна карантина и излязъл извън жилището си в курортния град. В имотите на 6-ма жители на кв. „Изток” във Вършец е установено незаконно съхранение на дъбова и габърова дървесина. По случаите са образувани преписки.

*Снимката е илюстративна 
 
23.12.2021, 12:36 часа
5794 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha