Враца празнува! Хубавата Гергана роди трето дете, дядо Стоян Григоров е на седмото небе

Враца празнува! Хубавата Гергана роди трето дете, дядо Стоян Григоров е на седмото небе Врачанският зет Николай Младенов стана баща на трето дете навръх Коледа. Радостната вест съобщи самият той във фейсбук.
Бебето е момченце, казва се Стоян и е кръстено на славния си дядо Стоян Григоров.
„На Коледа тази година #Стоян избра да се роди в нашето семейство! Майка и #бебе са здрави и малко уморени. Всички сме щастливи и се чувстваме наистина благословени.”, написа бившият военен и външен министър в социалната мрежа.
Стоян е със забележителните мерки - 54 см и 4,1 кг. Той, както и двете му сестри, е роден в София - където и да са, семейство Младенови винаги се прибира в България за раждането на децата си.
Той вече има и две дъщери - Сара и Неда. А навръх Коледа съпругата му - красивата врачанка Гергана, го зарадва и със син.
Младенов беше министър на отбраната (2009-2010 г.) и министър на външните работи до 2013 г. в първото правителство на ГЕРБ. След това бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и ръководител на мисията на организацията там.
Дипломатическата му кариера в крайна сметка го доведе в Израел като координатор на Близкоизточния мирен процес. А тази година стана член на Вашингтонския институт за близкоизточни политики.

Честито на фамилията!
26.12.2021, 16:08 часа
9247 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha