Списък със секс желания за Новата година

Списък със секс желания за Новата година Като че ли сексът остава малко встрани, когато човек размишлява какво иска от живота. Сексът сам по себе си обаче е важен, тъй като е част от общото благосъстояние. Освен това сексуалността е един от най-силните начини, с чиято помощ човек може да се свърже, да разбере и да се наслади на собственото си тяло.
Сексът не е всичко в една връзка, но заема достатъчно важно място, ето защо си струва „инвестицията“ в него. Ето и няколко идеи за секс цели, които може да включите в своя новогодишен списък с желания:

Направете секса отново приоритет
Много фактори и обстоятелства могат да доведат до дълготрайна липса на секс. Има двойки, които в даден момент от връзката си просто спират да правят секс, макар да остават заедно. Други хора пък не правят секс, тъй като нямат партньор до себе си дълго време и не желаят да се впускат в краткотрайни авантюри.
Ако вие самите не сте били сексуално активни от година или повече време, може би трябва да положите усилия „отново да се върнете в играта“. Нужно е да направите секса отново приоритет – за целта трябва да отделите нужното време, енергия и внимание към сексуалния си живот.

Инвестирайте в собственото си удоволствие
Няма значение дали сте във връзка или не – заслужавате да се радвате на секса. Когато той ви носи изключителна наслада, то вие едва ли ще имате желание да се лишите от нея. За необвързаните – мастурбацията отдавна вече не е тема табу. На пазара се предлагат достатъчно разнообразни секс играчки, с които може да експериментирате. Понякога дори само едно секси бельо е достатъчно, за да засили сексуалната ви енергия. Разговорът по отношение на секса с партньора също е начин да постигнете по-голямо сексуално удоволствие.

Заложете на експериментите в секса
Понякога сексуалният живот има нужда от разнообразяване и „нагорещяване“. Ето защо си обещайте през тази година да залагате на повече експерименти е секса. Само си помислете колко по-различно удоволствие и емоция може да изпитате, ако решите да разчупите сексуалния си живот с нещо ново. Експериментите могат да бъдат най-различни – от нова поза и ново място до връзване на ръцете, очите и ролеви игри.

Подхранвайте сексуалната си енергия
Сексът не е свързан изцяло със сексуалния акт. Един от начините да имате по-удовлетворяващ сексуален живот е като подхранвате своята сексуална енергия. Изследване от 2019 година, публикувано в американското научно издание Archives of Sexual Behavior, установява, че сексуалното желание се изгражда. Това означава, че ако днес имате сексуални помисли, това увеличава шанса да имате отново такива мисли и в следващите дни. Сексуалната енергия може също така да ви накара да се чувствате по-уверени, социални и флиртуващи.
08.01.2022, 10:00 часа
745 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha