Вижте подробности за жестокото убийство на Ери Пехливанян

Вижте подробности за жестокото убийство на Ери Пехливанян

Продължава разследването на жестокото убийство на Ери Пехливанян Русе. Тялото на собственичка на верига аптеки беше намерено разчленено вчера в дере на река Русенски Лом.

Отвлякоха и убиха жената на общински съветник от ГЕРБ и известен бизнесмен

Двама души са арестувани. Засега полицията не потвърждава официално всички детайли по това престъпление.
Припомняме, че жертвата е съпруга на местния политик и бизнесмен Бедрос Пехливанян. Семейството притежава верига аптеки.
По неофициална информация двама мъже, представящи се за полицаи, са отишли в дома на семейството, по някакъв начин се е стигнало дотам жертвата Ери Пехливанян, да отвори сейфа и да им даде пари – 65 000 лева. След това насила е отведена извън дома си, вероятно някъде в района между селата Божичен и Иваново, където е извършено убийството, след което тялото е изхвърлено в дере на река Русенски Лом.
Двамата задържани са разпитани са пред съдия. Единият си е признал.
„Събрахме необходимите доказателства и днес сме повдигнали обвинения на двама мъже от Русе. Обвиненията са за отвличане, грабеж на пари в големи размери и за умишлено убийство на жената, която издирваме, с цел прикриване на другите две престъпления. Днес са задържани от прокурор двамата обвиняеми, единият от тях е разпитан пред съдия. Те не отричат фактите, в които ги обвиняваме, като има известни нюанси в обясненията им”, заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.  

*Снимката е илюстративна

19.01.2022, 08:47 часа
948 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha