Ексклузивно в BulNews! Бащата на Деничка от ПП привиква на кафе в работно време зам.-областния на Враца Краси Колев /папарашки снимки/

Ексклузивно в BulNews! Бащата на Деничка от ПП привиква на кафе в работно време зам.-областния на Враца Краси Колев /папарашки снимки/ „Продължаваме промяната“ дойде на власт със заявката за пълна промяна в начините на работа на държавната администрация, но на този етап се оказва, че това са празни обещания, установи агенция BulNews.
Днес репортер на медията ни стана неволен свидетел на среща в актуалното заведение "Тракийска принцеса" във Враца, която не би трябвало да е възможна, ако премиерът Кирил Петков наистина е решил да изчегърта старите порядки в държавата.
Доста преди 12 часа, когато би трябвало да започне обедната почивка на зам.-областния управител на Враца Красимир Колев, той беше засечен на тайна среща с бащата на депутатката от ПП Деничка Симеонова. На дискретна маса той благо си хортуваше с проваления бивш шеф на Пощата и общинското предприятие „Обредни дейности“ Димитър Симеонов, по-известен като гуруто в сянка на амбициозната си дъщеря, дала прякора „Просто Киро“ на своя партиен лидер и премиер.
Причината за тази среща трябва да е била доста сериозна, иначе няма обяснение защо не са изчакали обедната почивка на висшия държавен служител, какъвто е Краси Колев. Тук и сега няма да коментираме какво изобщо има да говори зам.-областният управител с бащата на депутатка от управляващото мнозинство. Не искаме да вярваме, че Димитър Симеонов е носител на права да привиква представители на държавната администрация, за да им дава задачи и да му се отчитат.
В интерес на истината, още щом забеляза журналиста от BulNews, Краси Колев започна гузно да прикрива лицето си, след което набързо приключи разговора и си тръгна. Очевидно хванати в „небрано лозе“ заговорниците прекъснаха рандевуто си по-рано от предвиденото и тепърва ще бистрят „политиките“.
Цялата работа е в това, че работодател на зам.-областния управител е министър-председателят и би трябвало по Конституция само той да има право да го привиква и да му дава задачи. Друг това не може да го прави, дори и ако това е бащата на Деничка от ПП. Дъщерята стои толкова нелепо в публичното пространство, че все още никой във Враца не се отнася сериозно към нейната особа. Тя е и единственият народен представител от областта, който бе осмян от медиите за неподходящото си облекло и около който избухна скандал за тайни срещи преди парламентарните избори с дългогодишен брокер на гласове. Може би и това е причината Деничка Симеонова да не се е появявала в родния си град след изборите. За сметка на това баща й го играе като кадровик в сянка и раздава на „калпак“ постове в областта, като с предимство са старите червени другари.
Първите месеци на новото управление показват, че ако Промяната разчита на хора като Деничка с кожените панталонки да преборят опитните кадри на Бойко Борисов, то войната вече е загубена.
02.02.2022, 13:38 часа
9763 6
Коментари

Язе, тизе и оня.

26.08.2022, 22:35 часа
Злите езици говорят , че таткото на Деничка преди време опитал да забремени голямата си любов Любо Маринков обаче , вечния служител на Областна администрация не успял да зачене.

Краси разбирача

02.02.2022, 17:55 часа
Страхотен журналистически удар! Браво!

учител

02.02.2022, 17:47 часа
не е ли конфликт на интереси- той зам. областен, жена му Началник на РУ на МОН? Ало, някой да се самосезира....

Иванова

02.02.2022, 17:39 часа
този зам.областен не беше ли някакъв в избирателната комисия на последните избори? и пишеше някъде че е топ адвокат - интересно колко ли и какви дела има?

гого

02.02.2022, 17:32 часа
Ех тая деничка с тесната

Стойчев

02.02.2022, 17:17 часа
Кой бешеЗ,, адвокат Колев,,?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha