Ексклузивно в BulNews! Трагедия във врачанския затвор, мъж влезе вътре и се случи най-страшното

Ексклузивно в BulNews! Трагедия във врачанския затвор, мъж влезе вътре и се случи най-страшното Невиждана трагедия е станала във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews.
Мъж е влязъл зад високите дувари, но внезапно починал.
Случаят е от четвъртък, но за него се разбра едва днес.
В понеделник в затвора бил докаран 48-годишен мъж, който трябвало да излежи ефективна присъда за шофиране в нетрезво състояние. По неофициална информация той постъпил в силно опиянено състояние и бил настанен в самостоятелна килия. Въпреки това през следващите дни не спрял да беснее и да чупи, очевидно изпаднал в алкохолна абстиненция.
При рутинен обход в четвъртък той бил намерен от охранителите безжизнен в килията си. Незабавно били извикани спешни медици, които обаче само констатирали смъртта му. По неофициална информация след извършената аутопсия е било установено, че става въпрос за сърдечен арест, при който органът спрял внезапно.
Приживе починалият редовно злоупотребявал с употребата на алкохол. По тази причина бил заловен да шофира пиян и получил условна присъда с изпитателен срок. Няколко седмици след това той отново бил спрян и дрегерът показал, че е седнал зад волана солидно почерпен.
Така се стигнало до ефективна присъда, която той трябвало да излежи във врачанския затвор. За съжаление съдбата му позволила да прекара само 4 дни зад високата ограда на зандана.
05.02.2022, 13:20 часа
17046 1
Коментари

не така

05.02.2022, 18:25 часа
а сега защо не викате -убийци
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha